DeNieuweAutos | Over Ons - DeNieuweAutos
19
page-template-default,page,page-id-19,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Over Ons

 

De Nieuwe Auto’s is een RDW ERKEND autobedrijf waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn bevoegd tot tenaamstellen en kunnen direct een vrijwaring geven voor uw eventuele inruil. Uw nieuwe auto kunnen wij zelf op uw naam zetten van maandag tot zondag van 8.00uur tot 22.00uur. Wij wensen u veel “kijk” plezier op onze site, en wij hopen dat u iets van uw gading kunt vinden.

Concept

Er is een groot aanbod van gebruikte auto`s. In het enorme aanbod van gebruikte auto`s richten wij ons op auto`s met een aantoonbaar lage, of lager dan gemiddelde kilometerstand. Hiermee onderscheidt De Nieuwe auto’s zich van andere aanbieders. Wij kopen uitsluitend auto`s in waarvan de onderhoudshistorie bekend is. Dat wil zeggen dat of de onderhoudsboekjes of de rekeningen die de kilometerstand kunnen aantonen aanwezig moeten zijn.

Herkomst

Veel van onze auto`s worden ingekocht bij particulieren uit eerste hand afkomstig. Waarom bij een particulier? Ten eerste is aan de hand van de documentatie te zien wie de auto in zijn/haar bezit heeft gehad, en wat de leeftijd is van de vorige eigena(a)r(en). Ten tweede wordt over het algemeen door een eerste eigenaar zuinig omgegaan met de auto. Het onderhoud wordt nauwgezet uitgevoerd en veelal ook netjes bijgehouden in het bekende onderhoudsboekje.

Aflevering

Al onze auto’s zijn rij-klaar. Wij rekenen geen afleverkosten. Garantie kunt u bijkopen: 3 maanden op het draaiende gedeelte van de motor voor 499,- euro.